X

SUPERBONUS

Sätt in 200 kr och få 800 kr att spela för.
Spela ansvarsfullt 18+

Annons

lördag 20 oktober 2018

Opponerarn

Med Robert Linde

26 juni 2016

Det kommer att sitta långt inne

Jamen hallå boys! Hoppas ni ser fram emot att mysa framför TVn med regnet fallandes utanför precis lika mycket som jag.

Mina bet och bettips har ju gått rätt så bra detta EM. Hoppas ni har haft samma flyt. Wales blev precis som väntat igår, en uddamålsseger med Bale som regissör. Fantastiskt tråkig match förövrigt så jag passade på att njuta av det fina vädret som gårdagen bjöd på, här i vackra Sörmland. Tur var väl det för idag är det ju som sagt inte så mycket att njuta av.

Mitt andra speltips var svårt, att ett av lagen skulle vinna på förlängning mellan Schweiz-Polen. Det var dock inte långt ifrån. Jag hade rätt om min känsla, målsnålt och jämnt, trodde 0-0, det blev 1-1. Som matchen startade trodde jag dock min känsla var helt fel och att det kunde sluta 2-3 eller något liknande. Oavgjort blev det och så framme i förlängningen skulle det nu avgöras, men icke sa Nicke. Det ville säg inte och vi fick istället se straffsparkar redan i den första åttondelen. Framförallt fick vi se halva Arsenals plånbok stå för den enda straffmissen, en rejäl sådan, vilket glädjer ett Chelseahjärta.

Under midsommarafton medans ni andra söp er fulla passade jag också på att supa, samtidigt som jag skrev ner vilka som tar sig vidare till kvartsfinal.

Polen, Wales och Kroatien, hade jag satt som vidare igår. Det var riktigt nära, riktigt jävla nära. Men Vida visade sig inte vara någon Vidare (haha see what I did there) målskytt. På något märkligt sätt lyckades Portugal tillslut göra det enda målet, så jag fick nöja mig med 2/3 rätt. Om jag påstod att Wales-Nordirland var tråkig så tog ändå denna matchen priset. Wales-Nordirland liksom, bara genom att säga det, så förväntar man sig typ ingenting, men Kroatien-Portugal! Oj! Här jäklar smäller det, vilken toppenmatch tänker man, så blir det som det blir…

Idag då, då har vi tre ganska tydliga favoriter ändå och jag tror på dem allihopa. Frankrike först, Tyskland sen och sist Belgien. Jag tror att samtliga matcher kan bli täta, precis som igår. Stornationerna kan få kriga hårt, det kan krävas straffsparkar, men de tar sig vidare.

Så jag ser inte så mycket spelvärde i att spela segrar för dessa, oddsen är låga. Oavgjort under fulltid lockar, men Frankrike har ju haft en förmåga att avgöra sent. Så jag går på den säkrare varianten, oavgjort i halvtid. Tror både Slovakien och Irland kan bilda täta försvar och göra det riktigt svårt för sina motståndare.

Frankrike-Irland oavgjort i halvtid @ 2.00
Tyskland-Slovakien oavgjort i halvtid @ 2.05

Testar även liknande spel som igår, att det avgörs under förlängning, men nu mer specifikt;
Frankrike att vinna efter förlängning @8.00
Tyskland att vinna efter förlängning @7.00

Båda lagens offensiv och stjärnor har känts tröga. Tror de kan sova länge idag med. Alla blir för rädda att åka ut. Sedan visar typ Payet för Frankrike och Müller för Tyskland i förlängningen att de minsann är för bra för att låta slumpen, straffsparkarna, avgöra detta.

Kommentarer

Senaste bloggar

Alla bloggar