X

SUPERBONUS

Sätt in 200 kr och få 800 kr att spela för.
Spela ansvarsfullt 18+

Annons

måndag 17 december 2018

REKOMMENDERAD ARTIKEL 8 september 2018

Sportsbetting

10Bet gör en enorm inverkan i Sverige

Det är lätt att förstå varför 10bet har tagit den svenska spelmarknaden med storm. Spelbolaget erbjuder ett brett spektrum av spelobjekt: över 60 olika sporter, mer än 65.000 evenemang varje månad och över 150 olika fotbollsligor och cuper finns i spelutbudet.

Du hittar utmärkta odds på alla matcher från Allsvenskan och Superettan, men du hittar också odds från lägre ligor. Gillar du att spela på ishockey kommer du älska 10bet – spelbolaget erbjuder spelmarknader från de flesta av ligorna i norden, bland annat från  SHL, Hockeyallsvenskan, finska SM Liiga och Mestis.

10bet erbjuder också en väldigt generös insättningsbonus på 2000 kr som du direkt kan använda och spela på ett fantastiskt utbud på av över 1000 spelobjekt.

10Bet erbjuder dessutom ett stort urval av inbyggda spelfunktioner, alltifrån premium kampanjer som passar alla spelare; nybörjare till veteran. Ett av de populäraste kampanjerna är Acca Jacker, där kan du tjäna upp till 60% extra pengar på kombinationsspel på 5+ val samt extra freespins. Spelbolaget erbjuder ofta nya heta kampanjer till sina spelare.


Hos 10bet kommer du ha fullständig kontroll över dina spel, tack vare 10Bet:s flexibla Cash Out. Du kan göra en fullständig eller partiell utbetalning så länge matchen pågår.

10Bet är en av de bästa i branschen på livespel, med 25,000+ in-play händelser per månad, hundratals in-play spelmarknader, där du kan satsa på mål, frisparkar, straff, kort med mera.

10Bet:s kundtjänst är omtyckt, alla frågor löses snabbt och professionellt via e-post eller chatt.

10Bet är licensierat och reglerat i Curaçao, en av de äldsta och mest politiskt stabila leverantörer av reglerade eGaming tjänster sedan 1996, i och med detta kan du vara säker på att dina pengar och personlig information kommer att vara helt skyddade. 10Bet har nyligen fått en ny maltesisk licens, vilket innebär att du nu även kommer att skyddas i enlighet med EU-lagstiftningen.

Testa 10Bet idag och ta del av deras generösa bonusar och kampanjer.

Bild på författaren Skrivet av:
Bettips.se
info@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar