X

SUPERBONUS

Sätt in 200 kr och få 800 kr att spela för.
Spela ansvarsfullt 18+

Annons

tisdag 18 december 2018

REKOMMENDERAD ARTIKEL 8 februari 2018

Cash Out

Vinn även när du förlorar!

Testa Cash Out-funktionen genom att klicka HÄR!

”Lev för att kunna strida en annan dag” är ett uråldrigt talspråk, som kanske inte går ihop med den stoltaste av krigare. Att veta när slaget är förlorat och dra sig tillbaka för att samla sina styrkor och anfalla igen, är en manöver få krigsherrar antytt sig till genom historien. Vi kan dock dra paralleller av det här till vadslagning och mera specifikt, Cash Out!

Cash Out-funktionen på Bethard.com har tagit lärdom av historiens härskare och Bethard möjliggör nu en strategisk utdragning från dåliga spel, innan det är försent. Det händer ibland att man redan efter 10-20 minuter av speltid märker att spelet är så gott som kört. Varför välja att hoppas in i det sista och därmed förlora alla pengar, när du kan dra dig tillbaka med en del av pengarna och försöka på nytt på en annan match!

När du gör en Cash Out kan du nämligen välja att dra dig ur ett vad du uppfattar som ett dåligt spel, och få en del av insatsen tillbaka. Du har möjligheten att ta Cash Out på singelspel, placerade både före matchstart eller under matchen (live spel). Ju större sannolikhet det är att ditt spel ännu kan slå in, desto större är summan som återbetalas.

Bethard har faktiskt aktiverat en enastående funktion, som erbjuder dig möjligheten att ha större kontroll över dina sportspel och dina pengar. Ta lärdom av historien och kringgå förluster med den nya funktionen Cash Out på Bethard.com. Lev för att kunna spela en annan dag!

Bild på författaren Skrivet av:
Bettips.se
info@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar