X

Spela hos världens största bettingsajt

Få 1000 kr spelkrediter.
Spela ansvarsfullt 18+

torsdag 26 april 2018

Om oss

Sveriges sport- & bettingcommunity

Bettips.se är en tjänst som samlar in och presenterar speltips och recensioner från Sveriges ledande experter. Portalen är idag en omtyckt mötesplats bland sport- och spelentusiaster över hela landet. Utöver vårt breda utbud av speltips så hittar du också bloggsektionen med ett 20-tal duktiga skribenter inom fotboll, tennis, ishockey och motorsport.

Storyn

Bettips.se slog upp portarna för allmänheten i maj 2013. Sedan dess har verksamheten utvecklats i snabbt tempo. Knappt ett år efter lanseringen var det premiär för bloggsektionen. Under december 2014, lagom till jul, presenterades nya Bettips.se med samlade speltips från landets ledande experter. Portalen är idag en uppskattad mötesplats bland sport- och bettingintresserade runt om i hela landet.

Marknad

Bettips.se riktar sig till alla som är sportintresserade och gillar betting. Vår målgrupp är således stor. Vid intresse av annonsering eller samarbete, kontakta oss. Vi erbjuder generösa exponeringsytor för direktriktad reklam och skräddarsyr kampanjer för bästa konvertering.

Skribenter på Bettips.se

skribenter-090614 4


Vid frågor gällande aktuella flöden eller önskan om exponering på Bettips.se,
vänligen kontakta vårt kund- och supportcenter på adress info@bettips.se

Bettips.se är en oberoende sajt som analyserar och hänvisar till aktuella
spelobjekt som erbjuds av spelbolagen. Allt spel sker på egen risk.

Bettips.se drivs och administreras av Viggossi Group
Upphovsrätten berör inte material från tredje part.