X

200% BONUS
Sätt in 500 kr och få 1500 kr att spela för

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

söndag 26 maj 2024

ON AIR

Med Bettips.se

13 januari 2023

Olika sätt att betta på travsport

Travsport är den populäraste bettingsporten i Sverige. Vi har alltid haft en kärlek till hästar och hästsporter. Det finns fler hästar än kor i Sverige och runt 105 300 stall. Travbanan lockar folk från alla klasser och åldrar. Barn med föräldrar som tittar på eller deltar i travsport blir ofta själv intresserad och på så vis går hobbyn i arv. En sak som lockar är så klart möjligheten att vinna pengar! Och betting går att göra på flera sätt.

Jämföra

Skaffa en ny rutin och jämför odds på trav innan du väljer var du ska lägga pengarna. Ofta är det smärre skillnader på de populära oddsen men om du är en risktagare och tittar på högre odds kan du hitta mer variation. Om du ska till Solvalla och betta borde du kolla på nätet först och se vilka travtips och odds som bolagen och proffsen tror på just nu.

Lär dig olika odds

Det finns många termer att lära sig inom travsporten, ännu fler om du ska lära dig bettingtermer samtidigt. Här är några att hålla koll på:

Poolspel

Detta betyder att alla insatser samlas i en pott. Det kostar en procent av eventuell vinst som går till ATG och resten delas upp mellan alla spelare. Detta är en fördel för en större grupp då potten blir hög och vinsterna kan hamna i flermiljonsklassen.

Flytande odds

Spelar du via ATG har du alltid flytande odds. Det betyder att de förändras med tiden ända fram till startskottet. Du spelar sällan på det odds du först satsade på. Om flera personer satsar på samma som dig kommer oddset att bli lägre.

Fasta odds

Spelbolagen på nätet erbjuder bara fasta odds. Dessa odds bestäms på förhand och behåller sina värden fram till startskottet. Spelar du på ett högt odds kan det alltså aldrig bli lågt. Jag kommer till dig få fort som möjligt

Kommentarer

Senaste bloggar

Alla bloggar