X

200% BONUS
Sätt in 500 kr och få 1500 kr att spela för

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

söndag 26 maj 2024

ON AIR

Med Bettips.se

2 januari 2023

Bra bettingtips för nybörjaren

Alla var vi nybörjare till betting någon gång och somliga lärde sig som de spelade medan andra såg till att lära sig först. Och medan det första alternativet inte nödvändigtvis är helt fel finns det nog några som skulle ha sparat både tid och pengar på att välja alternativ nummer två.

1. Sätt en budget redan från början

Att spela ansvarsfullt är en vana man gör bäst i att etablera redan vid sin första satsning. Genom att sätta tydliga gränser för sitt spelande och vara väldigt strikt med att hålla sig till dem kommer man skapa ett beteende där det blir helt naturligt att stanna vid en viss punk, även om man har förlorat några gånger i rad.

2. Spela på det kända och undvik det okända

Ingen bör ge sig in i bettingvärlden utan något intresse för sporten de spelar på. Mer kunskap är värdefullt även om man aldrig kan veta exakt vilken kvalitet en uppkommande match och de spelande lagen kommer att uppvisa. Saknar man insikt i sporten överhuvudtaget kommer man i regel göra sämre beslut. Att spela på en sport man är passionerad över är alltid rätt val.

3. Dra nytta av kunniga inom fältet

Även om man själv känner att man besitter god kunskap och kan resonera sig fram till sitt eget beslut är det aldrig fel att se vad andra kunniga har att säga. Alla kommer att felbedöma en match förr eller senare, och de flesta har redan gjort detta upprepade gånger. Vare sig detta beror på att man inte satt på perfekt information eller bara följde sin egen bias kommer så klart variera. Ska man exempelvis spela på stryktipset kan det vara klokt att följa en sajt som Tippat, som varje vecka tittar just på detta.

Kommentarer

Senaste bloggar

Alla bloggar