X

200% BONUS
Sätt in 500 kr och få 1500 kr att spela för

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

lördag 15 juni 2024

REKOMMENDERAD ARTIKEL 27 maj 2024

Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande – hur man spelar ansvarsfullt

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se

 

För de flesta är sportsbetting vad det borde vara – ett roligt sätt att tillbringa sin fritid. Men för en liten minoritet kan spel på sport vara ett problem. Att spela ansvarsfullt är dock inte begränsat till dem som antingen har ett spelproblem eller riskerar att utveckla ett. Det är den bästa metoden för alla.

På Bettips.se är vi engagerade i att hjälpa våra läsare att hålla det roligt genom att marknadsföra och annonsera de spelbolag som marknadsför säkert och ansvarsfullt onlinespel. Dessutom genom att ge information och vägledning till dem som kanske inte kan behålla kontrollen över sitt spelande. De svenska licensierade spelbolagen som vi rekommenderar hjälper alla sina spelare genom att tillhandahålla följande funktioner:

Ställer kontrollfrågor – ger uppmaningar och timeouts för att hjälpa dig att hantera den tid du spelar lägger på spel.

Ställ in insättningsgränser – Du kan ställa in gränser som kan ställas in för tidsperioder från dagligen till månadsvis, och som kan minskas, ökas och tas bort helt.

Visa historiken om spelaktivitet – För att göra det möjligt för dig att hålla reda på din aktivitet kan du få tillgång till historiken över dina transaktioner, insättningar och uttag.

Ta en paus – Du kan ställa in en pausperiod från 24 timmar till 30 dagar.

Självuteslutning – Du har möjlighet att utesluta dig själv och helt sluta spela. Självexkludering kan tillämpas i allt från sex månader till fem år (eller tillsvidare).

Vad ska jag göra om jag tror att jag har problem?

Det första steget i att ta tillbaka kontrollen är att vara helt ärlig mot dig själv och acceptera att det finns ett problem, men att du har viljan att konfrontera det. Efter att ha gjort det har du tagit det största steget för att ta itu med problemet. Alternativt som du kan känna är att du behöver hjälp, råd och support.

Var aldrig rädd eller generad att be om hjälp. Här listar vi några praktiska steg för att hjälpa dig att hålla kontrollen; Fastställa en budgetplan, Begränsa nivån på dina insättningar eller utgifter eller den tid du spenderar på sportsbetting. Våra rekommenderade spelbolag innehåller verktyg som låter dig införa dina egna begränsningar för utgifterna. Om du fortsättningsvis inte får kontroll över ditt spelande – sluta spela. Uteslut dig själv från alla spelbolag där du normalt satsar eller spelar. Här är det lämpligt att ta en paus från ALLA former av spel. Om du vill förhindra tillgång till andra spel-, satsnings- eller spelfaciliteter på internet, besök Stödlinjen.se, vilket hjälper dig att göra det.

Bild på författaren Skrivet av:
Bettips.se
info@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar