X

Välkomstbonus

100% upp till 5000 kr.
Spela ansvarsfullt 18+

Annons

söndag 25 oktober 2020

REKOMMENDERAD ARTIKEL 24 oktober 2020

Betsson Group

Betsson Group – hög kvalitet rakt igenom!

Tips om tre heta varumärken!

NordicBet är ett komplett svenskt spelbolag. Här hittar du ett heltäckande produktutbud och en omfattande livestreaming av sport. NordicBet är kända för att erbjuda spel långt ner som division 3 och division 4 i svensk fotboll. Vi på Bettips.se rankar Nordicbet som den klart bästa aktören för alla som älskar nordisk sport. Vi rekommenderar starkt att testa – om du registrerar konto idag får du 100 kr bonus att spela för.


Betsson är kända för att alltid hålla hög kvalitet på spel såväl som på kundsupport. Betsson har ett ruggigt brett utbud av förstklassiska spelprodukter i en säker och användarvänlig miljö. Utbudet är likhet med de största europeiska spelbolagen. Du kan välja mellan ett 30-tal sporter, dessutom kan du betta på alltifrån musiktävlingar, politiska händelser och mycket mer. Musiktävlingarna Eurovision, Melodifestivalen och Idol är ett utmärkande drag hos Betsson. Sätt in 100 kr få 200 att spela för hos Betsson.


Betsafe erbjuder sina kunder ett brett utbud av spelprodukter såsom casinospel, poker och sportsbetting. Betsafe har en kundservice av högsta klass med supportgaranti 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Supportteamet kan nås via e-mail, livechat och telefon. Betsafe har blivit ett självklart val för spelentusiaster över hela världen, med över 450.000 kunder från mer än 100 olika länder. Bli en i gänget du också – hämta din 100 kr bonus här!

Bild på författaren Skrivet av:
Bettips.se
info@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar