X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Tennis 27 april 2013

Paul Capdeville - Maximo Gonzalez

Dagens mest spelvärda favorit

Mitt bettips: Ettan spelas till oddset 1,70 hos William Hill.

Matchstart: Lördag 27/4, ca. 18:30.

Följ matchen: Går att livestreama på Bet365.

1 X 2
1,70 2,20

Dagen mest spelvärda favorit hittar jag på det röda gruset och Challengertouren. Divisionen under ATP-touren. Den 174-rankade Paul Capdeville ställs mot den 382-rankade Maximo Gonzalez i semifinalen Sao Paulo, Brasilien.

Capdeville leder med hela 4-0 i inbördes möten mot argentinaren. Båda spelarna spelar mestadels på Challengertouren och de trivs bäst med grus under fötterna. Capdeville har spelat bra tennis den senaste tiden med en finalplats i Pereira, Colombia för ett par veckor sedan. Formen är helt klart på väg uppåt för veteranen.

Gonzalez har i sin tur inte haft några större framgångar i år. Den forne 58-rankade argentinaren har den senaste tiden konstant förlorat i första- och andra omgångar. Men denna vecka har han fått spelet att stämma och spelar idag alltså semifinal.

Formen talar för chilenaren och jag tror han tar femte raka segern mot Gonzalez. Argentinaren får vänta på sin första seger över Capdeville. Chilensk vinst ger det klart godkända oddset 1,70 hos William Hill. Ettan spelas!

2-0 i set till chilenaren betalar 2,62 gånger insatsen och 2-1 set till Capdeville ger det fina oddset 3,75. Setspelen hämtade hos Bet365.

Hur spelar du idag? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar