X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Fotboll 29 april 2013

Allsvenskan

De tar hem guldet – enligt oddsen

Följ säsongen: Sänds på C Mores sportutbud.

2013 och 89:e säsongen av fotbollsallsvenskan har rivstartat. Sex omgångar är spelade. IFK Göteborg i toppen och Djurgården i botten.

Göteborg leder för närvarande allsvenskan och har i år alla förutsättningar att utmana om guldet. Nyckelspelaren Tobias Hysén har endast gjort två mål på sex matcher. Får killen upp ångan blir Göteborg ännu farligare. Men blåvitt är känsliga för skador, lagets nyckelspelare måste hålla sig skadefria om Göteborg ska ta hem guldet. För närvarande betalar Paf 4,00 gånger pengarna på ett guld till blåvitt.

Malmö FF är tvåa på samma poäng som Göteborg men sämre målskillnad. Just i detta nu är laget favoriter att ta hem guldet – enligt oddsen. Laget har spetsat med ett par nyförvärv av hög klass, men de har också tappat många tongivande spelare. Paf ger 3,50 gånger insatsen tillbaka om Malmö FF vinner Allsvenskan.

Helsingborg ligger trea, endast en poäng efter Göteborg och Malmö och har således börjat säsongen mycket bra. Med ny tränare och ett nytt spelsystem levererar laget direkt. Starkt! Nyförvärvet Robin Simovic har redan hängt fyra baljor på sex matcher. Fortsätter han så blir Helsingborg att räkna med. 5,50 gånger insatsen på att Helsingborg vinner SM-guld. Oddset hämtat hos Paf.

Förhandsfavoriterna och de regerande mästarna Elfsborg har den klart bästa truppen rent kvalitetsmässigt. De ligger för närvarande fyra, fyra poäng bakom blåvitt. Men inget lag har försvarat ett SM-guld i fotboll sedan 2003. Historien är alltså inte med laget. Kan de blunda för den trista statistiken? Elfsborg som vinnare ger dig oddset 5,50 hos Paf.


Bettips.se har listat vinnaroddsen – hämtade hos Paf.

[ws_table id=”9″]

Var beredd på att oddsen ständigt ändras efter varje spelad match.

Vem tror du tar hem guldet i år? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson 

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar