X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Ishockey 10 maj 2013

Detroit Red Wings - Anaheim Ducks

Det luktar kryss i Joe Louis Arena

Mitt bettips: Överspelet 5,5 mål till oddset 2,70 hos Paf.

Matchstart: Lördag 11/5, kl. 02:05.

Följ matchen: Sänds på Viasat Hockey!

1 X 2
2,30 3,60 2,90

Svensklaget Detroit Red Wings tar emot Anaheim Ducks hemma i Joe Louis Arena i natt. Den sjätte matchen i första slutspelsrundan. Ducks har satt sig i förarsätet och leder matchserien med 3-2 och kan alltså avgöra i åttondelsfinalen i natt.

Matchserien mellan lagen har varit otroligt jämn, tre av fem matcher har gått till övertid. Ingenting talar för att den trenden spricker i natt. Det kommer bli tufft, jämnt och vem som helst kan gå vinnande ur striden.

Både Detroit och Anaheim har spelare som vet vad som krävs när det hettar till i playoff-hockeyn. Red Wings har duon Henrik Zetterberg och Pavel Datsyuk som betyder oerhört mycket för laget och Ducks har bland andra lirarna Getzlaf, Perry, Ryan och Selänne.

Red Wings intar isen som favoriter och kan liras till oddset 2,30 hos Paf. Men Ducks kan självklart utmana om segern och vinner Anahem får du 2,90 gånger pengarna hos Bet365.

Men tre av fem matcher har gått till övertid i denna serie och jag tror inte det är någon tillfällighet. Det luktar kryss igen, lika efter fulltid betalar fina 3,60 gånger degen hos Paf.

Jag förväntar mig en tuff match med många mål, minst sex fullträffar. Båda lagen har siktat relativt skarpt de senaste veckorna och jag tror de fortsätter i samma stil. Därför testar jag överspelet 5,5 mål till det fina oddset 2,70 hos Paf.

Hur tror du nattens drabbning slutar? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

Nya Bet365 kunder kan nu hämta den generösa insättningsbonusen på 1000 kr. Skapa konto idag!

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar