X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Tennis 19 maj 2013

Rafel Nadal - Roger Federer

DU NADAL: Passa dig för Federer

Mitt bettips: Överspelet 20,5 game till oddset 1,72 hos Unibet.

Matchstart: Söndag 19/5, ca. 16:00

Följ matchen: Går att livestreama på Bet365.

1 X 2
1,23 4,9

Finaldags i Mastersturneringen i Rom. Gruskungen mot tennisguden. Världsfemman mot världstrean. Jag pratar naturligtvis om Rafael Nadal och Roger Federer som gör om upp om en finalplats på det röda gruset.

Rafael Nadal leder inbördesstatistiken med hela 22-11. Federer har inte vunnit mot honom på gruset sedan finalen i Mastersturneringen i Madrid 2009.

Men vi kommer få se en Federer som visat upp ett härligt spel i veckan och inte förlorat ett set på sin väg till finalen. Schweizaren tog AUTOBAHN med sig från Tyskland, det har både gått fort och rakt för honom här i Rom – utan några farthinder på vägen. Har Federer kommit igång på allvar nu? Federer som inte rosat marknaden hittills i år. Förra veckan i Madrid förlorade han redan i åttondelsfinal mot 15-rankade Kei Nishikori.

Rafael Nadal mycket bra sedan han kom tillbaka från sin knäskada, som höll honom borta i drygt sju månadar på ATP-touren. Efter comebacken har spanjoren vunnit titlarna i Madrid, Barcelona, Indian Wells, Acapulco och Sao Paulo – starkt! Men han har haft vissa problem här i Rom. Både 46-rankade Ernests Gulbis och världsfyran David Ferrer har skakat fram ett avgörande set mot Nadal.

Men gruskungen Rafael Nadal är självklart den stora favoriten i dagens match och ettan kan liras till det mediokra oddset 1,23 hos Paf.

Men självklart kan artisten Roger Federer utmana spanjoren. En Federer som visat denna vecka att han fortfarande håller hög nivå. Om motivationen och skallen är på topp – är han precis lika bra som förra året. Schweizaren har alltså kunskapen – frågan är om marginalerna är med honom? Rom kan bli Federers första titel 2013. Motivationen lär det vara någon brist på. Tvåan betalar höga 4,9 gånger pengarna hos Betfair. Nästan fem gånger degen alltså!

Jag förväntar mig en tuff drabbning. En Federer som vill ta sin första titel för i år. En Schweizare som jag tror kommer att hålla jämna steg med Nadal idag. Därför testar jag överspelet 20,5 game till det sunda oddset 1,72 hos Unibet.

Spelar Federer som i videon nedan kommer Nadal få det svettigt värre. Klippet är från finalen i Madrid 2009. Roger Federer vinner en tuff och välspelad match två raka set. Se och njut!

Hur spelar du idag? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

350 kr i gratisspel hos Betfair + 10 000 kr i cashback. Öppna konto idag!

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar