X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Ishockey 30 april 2013

Anaheim Ducks - Detroit Red Wings

Ducks ger hemmafansen glädjerus

Mitt bettips: Anaheim vinner till oddset 2,30 hos Bet365.

Matchstart: Onsdag 1/5, kl. 04:35.

Följ matchen: Sänds på Viasat Hockey!

1 X 2
2,30 4,20 3,10

Stanley Cup är äntligen här. Anaheim Ducks tar emot Detroit Red Wings hemma i Honda Center i nattens första slutspelsrunda.

Anaheim är den positiva överraskningen i år. Med förre Washington-tränaren Bruce Boudreau vid rodret har Ducks spelat över förväntan och slutade tvåa i Western Conference. Laget går in i slutspelet med gott självförtroende och vunnit tre av sina fyra senaste matcher.

Detroit har i sin tur haft det kämpigt i år och tog sig till playoff med endast en poängs marginal. Men laget har varvat upp! De tog sig till slutspel tack vara fyra raka segrar i slutet av grundserien. Storstjärnor som Pavel Datsyuk och Henrik Zetterberg började leverera under sista andetaget. Kommer formen hålla i sig under playoff?

Jag förväntar mig en tuff drabbning med knapp fördel för Ducks i och med hemmaplan. Anaheim är favoriter och jag tror ankorna drar det längsta strået i natt och tar ledningen i matchserien. Jag tror lirarna Getzlaf, Perry, Ryan och Selänne ger hemmafansen glädjerus i natt och därför testar jag ettan till det klart godkända oddset 2,30 hos Bet365.

Veteranen och evighetsmaskinen Teemu Selänne vet hur man sänker Detroit i Stanley Cup. Kanske är det “the finnish flash” som avgör till Ducks fördel i natt?

Hur tror du nattens drabbning slutar? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar