X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Tennis 7 maj 2013

Janko Tipsarevic - Juan Monaco

Generöst odds på världstian

Mitt bettips: Tipsarevic vinner till oddset 2,96 hos Betfair.

Matchstart: Tisdag 7/5, ca. 12:00.

Följ matchen: Går att livestreama hos Bet365.

1 X 2
2,96 1,44

Världstian Janko Tipsarevic möter den 19-rankade Juan Monaco i den första omgången av Madrids ATP-turnering.

Tipsarevic leder inbördesstatistiken med 3-2 i matcher. Serben har haft en halvknackig säsong utan några större framgångar. Men han har absolut pontentialen att spela bra. Problemet med världstian är att han ibland kan se ointresserad ut ute på banan och har svårt att hålla koncentrationen under en hel match. Serben spelar sin bästa tennis på hardcourt men kan spela bra på alla underlag.

Monaco har också han haft en medioker säsong resultatmässigt. Argentinaren har förlorat allt som oftast i första och andra omgångar. Men Monacos form verkar vara på uppåtgående de senaste veckorna, han nådde semifinal i Houston och kvartsfinal i Barcelona. Argentinaren är en grusspecialist och formtoppen rent resultatbaserat infinner sig oftast under grussäsongen.

Argentinaren med sitt säkra grusspel springer in på det röda gruset med favoritskapet på sina axlar och tvåan kan spelas till oddset 1,44 hos Paf.

Men jag tror Tipsarevic verkligen kan utmana Monaco idag. Franska Öppna på Roland Garros är endast några veckor bort och serben vill garanterat få spelet att stämma innan dess. Motivationen bör finnas. Serbisk vinst betalar nästan tre gånger degen hos Betfair. Det generösa oddset 2,96 känns spännande och är i min mening värd en mindre syn. Ettan testas!

Hur tror du dagens drabbning slutar? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

350 kr i gratisspel hos Betfair + 10 000 kr i cashback. Öppna konto idag!

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar