X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Motorsport 11 maj 2013

Formel 1

Formel 1: Han vinner Spaniens GP

Mitt bettips: Alonso vinner till oddset 4,00 hos Bet365.

Racestart: Söndag 12/5, kl. 14:00

Följ loppet: Sänds på Viasat Motor!

Spaniens GP och Formel 1 är i farten i helgen. I morgon körs säsongens femte race då Gran Premio De Espana går av stapeln.

Mercedes dominerade kvalet. Tysken Nico Rosberg tog pole position före stallkollegan och britten Lewis Hamilton. De har dock haft problem i början av säsongen och jag tror de får tufft även i morgondagens lopp.

Istället tror jag att morgondagens lopp kommer att stå mellan VM-ledaren Sebastian Vettel, Lotusföraren Kimi Räikkönen och Fernando Alonso, Ferrari. Trion tog platserna 3-5 i kvalet och jag tror att dessa tre killar kommer göra upp om segern nere Spanien.

Det kommer bli ett tuff och krävande race. Men jag tror att spanjoren Fernando Alonso är först över linjen i morgon och tar sin andra seger för säsongen. Spanjoren känner till banan väl och vill visa hemmafansen att han ska vara med och slåss om VM-titeln i år. Det som talar emot honom är att han startar så långt bak som ruta fem i morgondagens lopp. Alonso vinst betalar fina 4,00 gånger degen hos Bet365. Nedan hittar du övriga vinnarodds!

Det är viktigt att poängtera att det är små marginaler i Formel 1. En skuren motor eller ett dåligt planerat depåstopp går hand i hand med sporten.


Bettips.se har listat vinnaroddsen – hämtade hos Bet365:

[ws_table id=”12″]

Vem tror du vinner morgondagens lopp? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

Öppna konto hos Bet365 och hämta din bonus på 1000 kr.

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar