X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Tennis 15 maj 2013

Franska öppna

Hon vinner sin 16:e Grand Slam-titel

Följ turneringen: Sänds på Eurosports kanalutbud!

Världsettan Serena Williams är favorit att ta hem Franska Öppna. Amerikanskans form har varit outstanding de senaste månaderna. Vunnit tre raka WTA-turneringar. Nya vinster i Miami, Charleston och Madrid kan läggas till i hennes redan fantastiska meritlista  – ett imponerande facit. Resten av världseliten kommer få det svårt att stoppa henne och vinnaroddset 3,00 kan hämtas hos Bet365.

Världstvåan Maria Sharapova är kanske det största hotet mot Williams. Hon har spelat mycket bra den senaste tiden och vunnit titlarna i Indian Wells och Stuttgart. Utöver vinsterna har ryskan även hunnit spela i ytterligare i två finaler i Miami och Madrid. Där världstvåan förlorade bägge finaler mot världsettan Serena Williams. Kan hon rå på amerikanskan i Paris? Vinner Sharapova ger det dig 4,50 gånger pengarna hos Bet365.

Victoria Azarenka är tredje spelaren som ska kunna vara med och utmana om segern. Men hur är det med den fysiska formen? Världstrean skadade vristen i Indian Wells i mitten av mars och har endast spelat WTA-turneringen i Madrid sedan dess. Då förlorade hon redan i andra omgången mot 20-rankade Ekaterina Makarova. Vilket är lite oroväckande, det ringer varningsklockor i mina öron. Nu måste hon spänna bältet och trycka gasen i botten om hon vill vara med och utmana om titeln på Roland Garros. Azarenka som Franska Öppna-vinnare betalar 5,50 gånger insatsen tillbaka. Oddset hämtat hos Bet365.


Bettips.se har listat vinnaroddsen – hämtade hos Bet365.

[ws_table id=”14″]

Övriga vinnarodds hittar du HÄR!

Vem tror du vinner på Roland Garros? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

Öppna ett konto hos Bet365 idag och hämta ut din bonus på 1000 kr!

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar