X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

onsdag 29 juni 2022

REKOMMENDERAD ARTIKEL 13 januari 2022

Sportsbetting

Hur du bettar som en investerare

Sportsbetting!

För alla där ute som inte kanske känner till betting så kan vi enkelt berätta vad det innebär.  Därefter så kan vi ta det vidare till olika strategier att tänka på för att kunna betta som en investerare. I dagens avsnitt så lägger vi våran fokus på hur man tippar fotboll.

Vad är betting?

Som vi nämnde tidigare är det bra att berätta vad betting är och hur det fungerar.

Du kanske hört någon gång “Ska vi slå vad?” Ja, det är precis vad du gör här. Innan en match startar så ska du själv förutspå hur matchen kommer att sluta. Spelbolaget kommer att ge dig olika odds beroende på vilket resultat du tror på. Vi kan ta ett exempel, Liverpool – Manchester United. I detta fallet vill du betta på att Manchester United kommer att vinna matchen. Du väljer att satsa 100 kr och spelbolaget ger 5x i odds. Detta innebär att om Manchester United vinner då kommer du att vinna 5x din insats. I det här fallet blir din vinst 500 kr.

Arbitrage betting

Arbitrage betting eller som det också kallas, “Sure betting”. Det innebär att när du ska spela på en eller flera matcher så spelar du på flera olika utfall i en match för att täcka upp alla tänkbara resultat. Att spela på detta viset kommer att garantera vinst i ditt bett.

Detta används inte alltid då det är mer vanligt att använda när det kommer till matcher där resultatet antingen kan bli vinst eller förlust. Alltså det kan inte bli oavgjort. Då är denna metod att betta på väldigt bra.

Henzel system

Henzel systemet är också ett väldigt enkelt system och passar utmärkt för både erfarna bettare och oerfarna. Tanken med Henzel är också “Sure betting” och det innebär att du som spelar letar upp odds där oddset ligger på 1.10 x pengarna. Detta är ett förhållandevis säkert bet på grund av de låga oddsen.

Du ska börja med att satsa 100 kr på ett 1.10 odds och du ska spela upp till 100 olika matcher (Inget måste). Men nu när du satt ditt första bet på 100 kr med 1.10 odds  så blir resultatet 10 kr i vinst. Detta plus dina 100 kr satsar du på nästa match där oddset är 1.10.

Om du fortsätter att satsa såhär upp till 100 olika matcher och du vinner på alla kommer du att vara miljonär.

Slutsummering

När det kommer till betting så behöver man inte alls vara professionell det finns flera sätt som passar både nya som gamla bettare men det är allra enklast är att satsa på sure betting om man är ny såklart. Betting är till för att spelas för skojs skull så vi rekommenderar att endast spela som en hobby.

Bild på författaren Skrivet av:
Bettips.se
info@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar