X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Ishockey 16 maj 2013

Kanada - Sverige

Kan Tre Kronor utmana Kanada?

Mitt bettips: Underspelet 5,5 mål till oddset 1,72 hos Betfair.

Matchstart: Torsdag 16/5, kl. 20:15

Följ matchen: Sänds på TV4.

1 X 2
1,80 5,00 3,60

Hockey-VM går nu in i ett kritiskt läge och ska avgöras. Vem kniper medaljerna? Vem vinner och vem försvinner? Dags för slutspelet att börja!

I kväll ska Sverige försöka slå ett Kanada i kvartsfinalen, ett Kanada som på pappret är snuskigt starka. I mina ögon har laget det klart bästa spelarmaterialet. Bland annat stjärntrion Steven Stamkos, Eric Staal och Claude Giroux. Inte några dussin lirare direkt. Lägg därtill talangerna Matt Duchene och Taylor Hall och laget är ruskigt namnstarkt.

Men som vi alla vet så spelas hockey inte på pappret och allt kan självklart hända. Sverige fick fin förstärkning inför matchen mot Danmark i tisdags. Tvillingarna och världsstjärnorna Henrik och Daniel Sedin tillsammans med backen Alexander Edler anlände till truppen. Trion som till vardags spelar i Vancouver Canucks kommer bli hur viktiga som helst i jakten på medaljerna. Efter deras inträde har Sverige en klasskedja i Dallasforwarden Loui Eriksson och Sedinbröderna. Ett Tre Kronor som annars saknar spets framåt.

Frågan som måste ställas: Räcker Sverige till mot stjärnglada Kanada? Kanadickerna som är revanchsugna efter kvartsfinaluttåget förra VM.

Kanada åker in i Ericsson Globe Arena som stora favoriter att ta sig vidare till semifinal. Kanada som segare ger det sunda oddset 1,80 hos William Hill.

Ska Sverige skrälla i denna match måste keepern Jhonas Enroth spela på topp mellan stolparna. Förbundskaptenen Pär Mårts måste matcha Sedinarna hårt – 25-28 minuters speltid bör de få. Stjärndoun tillsammans med hemmapubliken gör att jag tror Tre Kronor har 40 procents chans att vinna i kväll. Sverige vinst betalar fina 3,60 gånger pengarna hos Expekt.

Jag förväntar mig en tuff drabbning med relativt lite mål. Därför testar jag underspelet 5,5 mål till det klart godkända oddset 1,72 hos Betfair.

Hur lirar du idag? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

Signa upp dig på Expekt idag och hämta hem din bonus på 1000 kr

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar