X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Ishockey 2 maj 2013

Washington Capitals - NY Rangers

Målexplosion i Verizon Center

Mitt bettips: Överspelet 5,5 mål till oddset 2,55 hos Paf.

Matchstart: Fredag 2/5, kl. 01:35.

Följ matchen: Sänds på Viasat Hockey!

1 X 2
2,35 4,00 2,90

Washington Capitals ställs mot NY Rangers i den första slutspelsrundan. I natt spelas den första matchen i denna häftiga matchserie i Capitals hemmaborg, Verizon Center.

Det är två lag som har haft problem under stora delar av säsongen. Båda lagen blev klara för slutspel sent. Men de senaste veckorna har lagen från östkusten tagit sig samman och börjat leverera. Capitals har vunnit fyra sina sex senaste matcher och Rangers går in i slutspelet med en färsk 4-0 seger över derbyfienden New Jersey Devils. Starkt!

NY Rangers som haft svårt att göra mål i inledningen av säsongen har nu laddat bössan. På sina sex senaste matcher har de gjort hela 28 mål. De har dessutom tagit poäng i alla de matcherna. Fortsätter Rick Nash, Derek Stepan, Brad Richards och co. i samma stil kan Rangers absolut skrälla i detta slutspel. Dessutom har de Henrik “King” Lundqvist mellan stolparna, vilket är en trygghet!

Washington Capitals har också vässat målformen den senaste tiden. Lagets stora stjärna och poängkung Alex Ovechkin började säsongen trögt men har kommit igång på slutet. Huvudstadslaget har dessutom veteranen Mike Ribeiro och svenskduon Niklas Bäckström och Marcus Josefsson som alla har viktiga roller i laget.

Capitals intar isen som favoriter och kan liras till oddset 2,35 hos Bet365. Men Rangers kan självklart utmana om segern och vinner New York-laget får du 2,90 gånger pengarna hos Betfair. Det luktar dock kryss i denna match, lika efter fulltid betalar höga 4,00 gånger degen hos Williams Hill.

Jag förväntar mig en tuff match med många mål. Båda lagen har siktat skarpt de senaste veckorna och jag tror de fortsätter i samma stil. Därför testar jag överspelet 5,5 mål till det fina oddset 2,55 hos Paf.

Vem tror du vinner nattens match? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar