X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Motorsport 4 maj 2013

MotoGP

Fem gånger pengarna på helgens snabbaste spel

Mitt skrälltips: Pedrosa vinner till oddset 5,00 hos Paf.

Racestart: Söndag 5/4, kl. 14:00

Följ loppet: Sänds på Viasat Motor!

Det luktar gummi. I morgon körs säsongens tredje race på Jerez Circuit i Spanien.

I morgondagens race tror jag det kommer att handla om Yamahaföraren Jorge Lorenzo och Hondaduon Dani Pedrosa och Marc Marquez. Möjligen kan den niofaldige mästaren Valentino Rossi blanda sig i toppstriden på söndag eftermiddag.

Idag tog den regerande världsmästaren Jorge Lorenzo pole position, vilket ger honom en fin chans att ta årets andra seger i morgon. Spanjoren rullar till startlinjen som storfavorit att ta hem morgondagens lopp och kan liras till 1,55 gånger pengarna hos Paf.

Förra racet på Circuit of the Americas blev den blott 20-årige ynglingen Marc Marquez historisk genom att bli den yngste segraren i MotoGP-klassen. Kan han ta andra raka? Vinnaroddset på spanjoren är 6,00 gånger insatsen hos Paf.

Det kommer bli ett tufft och krävande lopp där det inte är omöjligt att vi får se en ny förare att vinna denna helg. Spanjoren Dani Pedrosa har sett starkt ut på cykeln och är tvåa på startlinjen i morgon. Jag tror Hondaföraren vill visa sina två toppkonkurrenter och hemmafans att det faktiskt finns tre spanjorer som kan vinna race. 5,00 gånger degen på att Pedrosa är först över linjen i morgon känns som spännande odds och är i min mening värd en mindre syn. Oddset hämtat hos Paf.

Innan du lägger ett spel är det viktigt att poängtera att det är små marginaler i MotoGP. En skuren motor eller en highsider går hand i hand med sporten.

Får vi se en ny segrare i morgon? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar