X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Ishockey 13 maj 2013

Washington Capitals - NY Rangers

New York-laget vidare till kvartsfinal

Mitt bettips: Rangers vinner till oddset 2,85 hos Unibet.

Matchstart: Tisdag 14/5, kl. 02:05.

Följ matchen: Sänds på Viasat Hockey!

1 X 2
2,40 3,30 2,85

I natt ska det avgöras, vem går vidare till kvartsfinal? Sjunde och avgörande matchen mellan Washington Capitals och NY Rangers spelas i huvudstaden och Verizon Center.

Det har varit en rafflande och häftig slutspelsserie hittills. Capitals ledde med 2-0 och 3-2 i serien men nu går vi alltså in i en avgörande drabbning lagen emellan. Ryggraden i Rangers, keepern Henrik Lundqvist har varit en vägg hela serien och höll nollan så sent som förra matchen.

I natt går lagets stjärnor in i säsongens hittills viktigaste match. Rangers stjärnor Rick Nash, Derek Stepan och Brad Richards ska fightas med trion Alex Ovechkin, Mike Ribeiro och Niklas Bäckström om en kvartsfinalbiljett i Stanley Cup. Behöver jag poängtera att det är en viktig match?!?

Capitals har en dålig historia när det gäller matchserier som når fram till en sjunde avgörande match. De senaste fem åren har huvudstadslaget åkt ut i Stanley Cup genom att förlora en sjunde avgörande match. Vilket naturligtvis sätter sig i huvudet på de tongivande spelarna som tillhört laget de senaste åren.

Washington intar isen som favoriter och kan liras till oddset 2,40 hos Unibet. Men jag varnar för spel på Capitals!

Historien talar för New York-laget. Rangers har dessutom en målvakt som verkligen är bäst när det gäller som mest. Keepern heter Henrik “King” Lundqvist. Med honom mellan stolparna tror jag Rangers drar det längsta strået i natt och tar sig vidare till kvartsfinal. Tvåan liras till det fina oddset 2,85 hos Unibet.

Vem tror du vinner nattens heta drabbning? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

Unibet har ett brett och stort utbud av livespel. Skapa konto idag!

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar