X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Ishockey 1 maj 2013

Boston Bruins - Toronto Maple Leafs

Dubbla pengarna på Boston

Mitt bettips: Boston vinner till oddset 1,95 hos Paf.

Matchstart: Torsdag 2/5, kl. 01:05

Följ matchen: Sänds på Viasat Sport!

1 X 2
1,95 4,30 3,55

Boston Bruins ställs mot Toronto Maple Leafs hemma i TD Garden i första matchen i första slutspelsrundan.

Tabellfyran mot tabellfemman. Två lag som går in i slutspelet med stukat självförtroende. Båda lagen har inte fått spelet att stämma den senaste tiden.

Toronto som inte spelat en slutspelsmatch på snart tio år äntligen tillbaka i hetluften. Maple Leafs poängkung Phil Kessel blir avgörande om laget ska lyckas i slutspelet eller inte. Amerikanen måste producera om Toronto ska ha något att hämta i årets playoff.

Boston som vunnit Stanley Cup sex gånger, senast 2011, har kapaciteten att slå sig igenom några rundor i detta playoff. David Krejci, Brad Marchand och Patrice Bergeron är tre viktiga spelare som måste leverera om Boston ska ha någon chans att gå långt i detta slutspel.

Båda lagen gillar att spela fysiskt och jag räknar med tufft spel i denna drabbning. Men rent kvalitetsmässigt är Boston det starkare laget av de två. Det är klar fördel Boston och jag är relativt säker på att Bruins tar en komfortabel seger inför sina hemmafans. Paf betalar 1,95 gånger pengarna på Boston vinst och det känns som ett högst gångbart spel att börja nya månaden med. Etta spelas!

Hur lirar du idag? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar