X

FÅ 100 KR EXTRA
VID FÖRSTA INSÄTTNING

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

lördag 16 oktober 2021

REKOMMENDERAD ARTIKEL 27 april 2021

ATG

Så funkar andelsspel – låt andra göra jobbet

I den här artikeln går vi igenom de populära andelsspelen från ATG.

När du varit förbi ditt spelombud har du säkert stött på erbjudandet, eller den handskrivna lappen ”köp en andel” inför V75, stryktipset eller någon annan spel-klassiker. ATG andelsspel handlar om hästar (V75, V86, V64 och GS765) och den som vill prova på köper helt enkel en andel av ett redan sammansatt system.

Systemet har vanligtvis satts ihop av antingen butiksägaren själv, någon kunnig inom personalen eller ibland någon form av expert, inte sällan ett välkänt namn inom scenen.

Fördelen med andelsspelet är att man får ta del av ett större system och därmed också öka vinstchansen. Ofta köper man en tiondel eller en tjugondel och blir delägare i det stora systemet. Vid eventuell vinst delar man med de andra spelarna.

Spelet funkar toppen för den som kanske inte har stenkoll själv på tävlingarna, eller för den som inte haft tid att sätta ihop ett system. Av många anses det också vara ett roligt spelsätt att köra tillsammans med vännerna och idag är det enkelt att sätta ihop de större systemen online.

Högre chans att hitta skrällar

Eftersom flera personer går tillsammans i andelsspelet ökar också insatsen och antalet hästar i varje lopp. Därför är det inte ovanligt att andelsspelen innehåller fler skrällar, det vill säga hästar med mindre spelprocent, vilket gör att det inte är ovanligt att det är just andelsspel som ofta ligger bakom storvinsterna.

ATG erbjuder man två typer av andelsspel -ATG Tillsammans och ATG Butiksandelar. Vi har pratat lite om båda inledningsvis av den här artikeln. Tillsammans är till för alla som har ett spelkonto hos ATG och är till för privatpersoner, vänner och släktingar.

ATG Butiksandelar är kopplade till spelombuden, de lokala ”spelhålorna” som du ofta hittar på tobaksaffärerna eller i förbutikerna på de stora matvaruhusen.

På ATG Butiksandelar är andelsspelen kopplade till ATG:s ombud, vilket gör det möjligt att söka upp butiker online och på så sätt hitta ”lag” att köpa andelar i. Ombudet utser själva speciella personer som, vilka kallas laget, som är de som tar fram systemen som man som kund sen kan köpa in sig på.

Det går att hålla koll på vilka ombud som vinner mest och vilka som vunnit nyligen.

Andelsspel är en kul typ av spel med vännerna och familjen och bidrar också till gemenskapen. Dock är spel alltid förenat med risker, och har du eller någon du känner svårt att sluta finns det alltid möjlighet att kontakta stödlinjen.

Bild på författaren Skrivet av:
Bettips.se
info@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar