X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Tennis 17 maj 2013

Mastersturneringen i Rom

Se och spela på Rom-tennisen

Följ turneringen: Bet365 sänder live hela helgen!

Vi närmar oss finalhelgen i Mastersturneringen i Rom. Idag spelas kvartsfinalerna på det röda gruset. Vem vinner och vem försvinner?

Bet365 direktsänder både herr- och damturneringen hela helgen. Se matcherna och spela live hos Bet365. Du kan även hämta hem en fin bonus på 1000 kr som ny kund!

Härliga kvartsfinaler att se framåt idag. Den mest intressanta matchen för oss bettingspelare anser jag är drabbningen mellan 36-rankade Benoit Paire och 37-rankade Marcel Granollers.

Spanjoren och grusspecialisten Marcel Granollers leder inbördesstatistiken med 2-1 och har vunnit de två senaste mötena dem emellan. Granollers som var rankad topp-20 för mindre än ett år sedan, har sett stark ut den här veckan. Fina vinster över den tidigare världsspelaren Nikolay Davydenko och den 29-rankade Jeremy Chardy. I andra omgången i matchen mot världstvåan Andy Myrray stod det ett lika i set, då britten tyvärr tvingades kasta in handduken och bryta matchen på grund av ryggsmärtor – trist för världstvåan som nu riskerar att missa Franska Öppna!

Benoit Paire har också spelat en fin tennis och vunnit bland annat mot världssjuan Juan Martin Del Potro och grusspecialisten och 18-rankade Juan Monaco.

Vi kommer alltså få se två spelare som är inne i ett bra stim för tillfället. Paire intar banan som favorit att ta sig vidare till semifinal. Fransk vinst betalar 1,44 gånger pengarna hos Bet365.

Jag förväntar mig en jämn och tuff match där spanjoren har en bra chans att gå vinnande ur striden. Tvåan ger i mina ögon ett överodds och är i min mening värd en mindre syn. Granollers betalar fina 2,62 gånger degen hos Bet365. Tvåan testas!


Bettips.se har listat vinnaroddsen för herr- respektive damturneringen – hämtade hos Bet365.

[ws_table id=”15″]

[ws_table id=”16″]

Övriga odds från tennisen i Rom hittar du HÄR! Oddsen ändrar ständigt efter varje spelad match.

Vem blir mästare respektive mästarinna i Mastersturneringen i Rom? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

Se och spela live hos Bet365 – hela helgen! Öppna konto idag och hämta din bonus på 1000 kr.

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar