X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Tennis 26 april 2013

Na Li - Petra Kvitova

Spännande odds på världsåttan

Mitt bettips: Överspelet 21,5 game till oddset 2,00 hos Bet365.

Matchstart: Fredag 26/4, ca. 20:00

Följ matchen: Tyvärr sänds inte matchen.

1 X 2
1,46 3,10

Dagens mest intressanta odds hittar jag på WTA-touren. Världsfemman Na Li möter världsåttan Petra Kvitova i kvartsfinalen i Stuttgart.

Matchen spelas på grus och det står 2-2 i inbördes möten dem emellan. Båda spelarna trivs bäst på snabbare underlag men de kan också spela bra på det röda gruset.

Petra Kvitova har blandade resultat på touren i år, men några fina resultat sticker ut. Hon spelade final i Katowice och kvartfinal i Indian Wells. Dessutom vann hon över världssjuan och grusspecialisten Sara Errani i Fed Cup för drygt en vecka sedan, som spelades på grus. Vilket är ett styrkebesked!

Na Li har i sin tur haft skadebekymmer sedan hon skadade fotleden i finalen i Australian Open. Kinesiskan har endast spelat Mastersturneringen i Miami sedan dess, där hon nådde en fin kvartsfinal.

Na Li springer in på banan som favorit att ta hem matchen och kan liras till oddset 1,46 hos Betfair. Men kinesiskan är matchotränad vilket ger Kvitova ett drömläge att skrälla i denna match.

Kan tjeckiskan utmana Na Li i kväll? Ja, jag tror det! Tvåan ger ett spännande odds och är i min mening värd en mindre syn. Vinner Kvitova betalar Pafhela 3,10 gånger insatsen tillbaka.

Jag förväntar mig en tuff och jämn match som mycket väl kan gå till tre set. Därför testar jag överspelet 21,5 game till 2,00 gånger pengarna hos Bet365.

Hur spelar du idag? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar