X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Tennis 28 april 2013

Santiago Giraldo - Evgeny Korolev

Varning för praktskräll

Mitt skrälltips: Korolev vinner till oddset 4,20 hos Betfair.

Matchstart: Söndag 28/4, ca. 15:00

Följ matchen: Matchen sänds tyvärr inte!

1 X 2
1,30 4,20

Den 80-rankande Santiago Giraldo möter den 195-rankade Evgeny Korolev i dagens kval till 250-turneringen BMW Open i München.

Giraldo vann deras senaste och hittills enda möte som spelades i London på gräset för drygt tre år sedan. Matchen avgjordes i skiljeset. Dagens match spelas på det röda gruset!

Korolev som var rankad 46:a i världen så sent som för ett par år sedan, har en hög kapacitet inom sig. Kazakstaniern kan spela på alla underlag och har börjat spela bättre och bättre den senaste tiden. Han nådde kvartsfinal i Sarajevo i slutet på mars, möjligen är den tidigare top-50 spelaren på väg att hitta formen?!?

Giraldo har också spelat bra på slutet och är en pålitlig grusspelare. Colombianen vann Challengerturneringen i Pereira i slutet på mars, där han finalslog veteranen Paul Capdeville i två raka set.

Santiago Giraldo springer in på planen som klar favorit att ta hem matchen. Ettan betalar det skrala oddset 1,30 hos Betfair.

Men jag vill varna för allt spel på colombianen. Jag tror Evgeny Korolev har kapaciteten att utmana Giraldo i dagens drabbning. Formen är på väg uppåt och jag förväntar mig en jämn och tuff match där kazakstaniern har chans att skrälla. Tvåan ger ett överodds och är i min mening värd en mindre syn. Korolev betalar höga 4,20 gånger degen hos Betfair. Tvåan testas!

Hur spelar du idag? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!
Victor Eliasson

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar