X

Välkomstbonus
Sätt in 250 kr
spela för 1000 kr

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

fredag 28 januari 2022

Ishockey 6 juni 2017

VM

De vinner VM – enligt oddsen

Följ turneringen: Sänds på TV4:s kanalutbud!

Vi kan starkt rekommendera Wintingo online casino.

Hockey VM på gång. Hockeytempen ökar för varje timme som går. Det är som alltid sex-sju lag som gör upp om medaljerna, Ryssland, Kanada, Sverige, Finland, Tjeckien, USA och möjligen fjolårets silvermedaljör Slovakien.

Enligt oddsen är de regerande mästarna Ryssland knappa favoriter att ta hem VM-guldet, före Kanada. Ett Ryssland utan sina största stjärnor som spelar Stanley Cup. Men ryssarna har den pontentiella målsprutan Ilya Kovalchuk i laget som kommer bli mycket nyttig i jakten på guldet. Ryssland alltså favoriter till oddset 3,20.

I mina ögon har Kanada det klart bästa spelarmaterialet. Laget har bland annat stjärntrion Steven Stamkos, Eric Staal och Claude Giroux. Inte några dussin lirare direkt. Lägg därtill talangerna Matt Duchene och Taylor Hall och laget är ruskigt namnstarkt. Kanada åkte ut redan i kvarten förra året och laget vill säkerligen tysta ner kritikerna genom att ta hem guldet till Kanada i år. Kanada som vinnare ger dig oddset 3,50.

Värdnationen Sverige kommer till VM med stor revanchlust efter fjolårets misslyckande, som då redan åkte ut i kvartsfinalen med ett namnstarkt lag. I år ser det tyvärr mörkare ut rent spelarmässigt och laget saknar spets framåt. Dallas-liraren Loui Eriksson måste leverera om årets Tre Kronor ska överleva och gå långt i denna turnering. Men som vi alla vet så spelas hockey inte på pappret och allt kan naturligtvis hända. Förbundskapten Per Mårts får hoppas att Vancouver eller Detroit slås ut snabbt i playoff borta i Nordamerika, vilket kan leda till förstärkning av detta svenska lag i from av tvillingarna Sedin och Zetterberg. Vilket jag tror behövs! Tror du att Sverige tar hem guldet kan du hämta oddset 3,75. Jag varnar dock för spel på Tre Kronor, oddset är i mina ögon för lågt i förhållande till Sveriges chanser i detta VM.

Den andra värdnationen Finland har likt Sverige ett stjärnfattigt lag. Endast en NHL-förstärkning i Phoenix-spelaren Lauri Korpikoski. Men Finland brukar vara duktiga på att få spelarna att dra åt samma håll. Vinnaroddset 9,00 på att Finland tar guld.

Odds på de övriga tre medaljkandidaterna Tjeckien, USA och Slovakien hittar du nedan.


Var beredd på att oddsen ständigt ändras.

Vem tror du vinner VM-guld i år? Skriv ett livetips och delta i diskussionerna!

Bild på författaren Skrivet av:
Victor Eliasson
victor@bettips.se

Kommentarer

Skriv en kommentar och delta i diskussionen.

Senaste bloggar

Alla bloggar