X

FÅ 100 KR EXTRA
VID FÖRSTA INSÄTTNING

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

torsdag 23 september 2021

Hockeykrogen

Med Erland & Bjure

20 mars 2015

Riktiga hjältar

När jag växte upp hette min hjälte Peter Forsberg, han var min idol. Han dominerade i NHL och allt jag som liten pojk ville var att bli som Peter.

När jag var 13 år så dog min mamma i cancer, fast att hon dog så föddes där och då en ny hjälte för mig. En annan typ av hjälte. Peter Forsberg i all ära, men när man på nära håll får uppleva en anna stor förebild kämpa mot alla odds i en sjukdom som tar så hårt på personen så ändrar man per automatik värderingar. Jag insåg det inte då, jag var ju bara barnet, men vilken krigare hon var. En hjälte är en person som när allt ser hopplöst ut, när allt hopp från omvärlden egentligen är ute och vem som helst hade lagt sig ner och bokstavligt talat dött kämpar vidare.

Det finns hjältar runt omkring oss i vår omgivning. Jag vill hylla alla dessa hjältar och säga tack, tack för att ni visar för oss andra dödliga att det alltid går att kämpa vidare.Vi är stolta över att känna er, kalla er våra vänner och framförallt för att vi får vara med på eran inspirerande resa. Hjältar finns på riktigt, de riktiga hjältarna är Ni.

Fredrik

Kommentarer

Senaste bloggar

Alla bloggar