X

200% BONUS
Sätt in 500 kr och få 1500 kr att spela för

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

onsdag 21 februari 2024

HockeyHansson

Med Erik Hansson

26 mars 2015

Gästspel i Cali Calling

Lars Haugen är FBKs första nyförvärv

Hej på er!

 

Efter en tids frånvaro så känns det nu som att man orkar skriva några rader igen. Uttåget i play-in var verkligen ingen höjdare och besvikelsen har varit stor. Men revanschlusten infann sig också snabbt och vi har ju redan börjat vår silly season lite smått vilket alltid är skoj. Hittills har vi fått bekräftat att en hel del spelare lämnar, där den senaste i raden är Per Åslund som flyttar till Köln. Skönt att han valde utlandet, det var ju snack om att Växjö ville värva honom och det hade svidit väldigt mycket i Färjestadshjärtat, men “Åsa” valde som tur var Tyskland istället och det är han i mina ögon utan tvekan värd. Ett äventyr utomlands efter nio säsonger i Färjestad kan säkert göra gott för honom, och förhoppningsvis kommer han tillbaka som en bättre spelare.

 

Hittills har vi fått in ett nyförvärv också och det är målvakten Lars Haugen som senast spelat i Dinamo Minsk i KHL. Norsk landslagsmålvakt som jag är riktigt nöjd med att man får in, en uppgradering från Pettersson-Wentzel som tyvärr gick ner en nivå istället för upp en efter den otroligt lyckosamma fjolårssäsongen när han bar FBK fram till finalen. Haugen som varit supporter av Färjestad sen han var liten, han hade med sig en gammal lila-gul Markus Ketterer-tröja till presskonferensen. Det gör det såklart till en ännu trevligare värvning direkt från start. Och målvaktsparet Justin Pogge/Lars Haugen kommer säkerligen vara ett av dom bästa paren i ligan nästa säsong.

 

Men, tills fler nyheter dimper ner från Färjestadshåll så tänkte jag med det här inlägget göra lite reklam för att jag var med i en podcast igår. Kollegorna här på Bettips.se, Philip Bjuresäter och Fredrik Erlandsson har ju en podd som heter Cali Calling och där fick jag, tillsammans med Stefan Persson som också han är en skribent på sidan, gästspela igår. Har ni en timme över får ni höra oss fyra snacka hockey, en del SHL men mest NHL och då med mest fokus på våra två lag, Boston Bruins och Calgary Flames. Lyssna och njut via länken här nedanför!

 

https://soundcloud.com/cali-calling/8-erik-hansson-och-stefan-persson

Kommentarer

Senaste bloggar

Alla bloggar