X

FÅ 100 KR EXTRA
VID FÖRSTA INSÄTTNING

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

torsdag 23 september 2021

Fussball und so weiter

Med Filip Wollin

9 maj 2014

Tre matcher att spela på i Bundesliga

Då var vi framme vid slutet av den här säsongen i Bundesliga. Vi har fått se ett flertal fantastiska matcher, spektakulära mål och många överraskningar – både på gott och ont. Imorgon så avgörs det vilka lag som åker ur serien samtidigt som det inte riktigt är klart vilka lag som kommer att spela ute i Europa till hösten. En sak är i alla fall säker, och det är att Bayern München äntligen får lyfta Bundesligaskölden efter att man säkrade ligatiteln så tidigt som i mars.

Mitt fokus kommer främst att ligga på bottenstriden, och jag tänkte faktiskt spela på de tre matcherna som kommer att avgöra vilka lag det är som åker ur och vilket lag det är som får spela i nedflyttningskvalet. Här är säsongens sista trippel.

 

Matcherna som jag kommer att spela på:

Mainz 05 – Hamburger SV X

Det är två lag som verkligen har någonting att spela för. Mainz måsta ta tre poäng för att säkra sin Europa League-plats samtidigt som HSV i sin tur måste vinna för att vara garanterade sin nedflyttningskvalplats. Hemmalaget är solklara favoriter, men jag tror att HSV kommer att lyckas ta en poäng då man inför matchen lär få tillbaka ett par viktiga spelare samtidigt som Mainz har en tendens till att svaja när det väl gäller. Ett oavgjort resultat innebär 4,25 gånger pengarna.

Hoffenheim – Eintracht Braunschweig 2

Vinna eller försvinna – det är vad som gäller för Eintracht Braunschweig som ställs mot ett Hoffenheim som har precis ingenting att spela för. Motivationen kommer att vara stor hos gästerna, och jag är säker på att det blir full pott för Thorsten Lieberknechts gäng. Sedan är frågan hur långt det räcker, men en vinst för Braunschweig ger oss oddset 4,20.

Schalke 04 – Nürnberg 1

De kungsblåe behöver bara en poäng för att säkerställa sin tredjeplats i tabellen, men lär med största sannolikhet ta samtliga tre då man drabbar samman med ett formsvagt Nürnberg. Trots att gästerna slåss för sin överlevnad så lär man få det riktigt tufft mot ett hemmastarkt Schalke 04 som vill avsluta en lyckosam säsong på bästa möjliga sätt med en hemmaseger, vilket ger oss 1,29 gånger pengarna.

 

Insats: 50 kronor

Möjlig vinst: 1151,33 kronor

 

Förresten, läs gärna Christopher Kviborgs intervju med mig på Aftonbladet inför Hamburger SV:s avgörande match borta mot Mainz 05. Klicka här för att läsa den!

 

Lycka till och trevlig helg!

 

Auf Wiedersehen!

Kommentarer

Senaste bloggar

Alla bloggar