X

FÅ 100 KR EXTRA
VID FÖRSTA INSÄTTNING

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

torsdag 23 september 2021

Fussball und so weiter

Med Filip Wollin

26 maj 2014

#5 – Vem är jag?

I’m back! Jag får börja med att be om ursäkt för inaktiviteten här på bloggen, men det är mycket som händer runt omkring mig just nu. Givetvis så ska jag försöka att bli bättre på att uppdatera bloggen och i ett försök till detta så börjar vi med en ny ”Vem är jag?”. För drygt två veckor sedan så lades den senaste ut, och spelaren som dolde sig bakom ledtrådarna då var argentinaren Juan Sebastian Verón. Jag både hoppades och trodde på att det skulle bli klurigt för er – men icke. Därför så höjer jag nu (förhoppningsvis) svårighetsgraden ytterligare. I vanlig ordning så gissar ni på vem det är i kommentarsfältet nedanför. Lycka till!

 

———-

 

Jag föddes i mitten på 80-talet och började tidigt att spela fotboll. Snabbt så fick talangscouter upp ögonen för mig, och det dröjde inte länge förrän jag flyttade till London för att spela för en av huvudstadens mest kända föreningar. Det gick så pass bra för mig att jag som 18-åring erbjöds ett seniorkontrakt med klubben, någonting som jag tackade ja till.

Dock så var speltiden minst sagt skral och jag lånades därför ut till två olika klubbar som höll till i samma serie i hopp om att kunna få tillräckligt mycket erfarenheter för att kunna återvända och ta en startplats. Men det gick inte som det var tänkt, och istället så flyttade jag till ett blåvittrandigt lag som jag spelade för under två säsongers tid innan det bar tillbaka till London, men denna gång för en annan klubb – någonting som rörde upp känslor hos min före detta arbetsgivare.

Efter en succéartad inledning på min tid där så har det bara gått utför. Innan mitt kontrakt gick ut 2013 så lånades jag ut till fyra olika klubbar, men utan att imponera. Senast som jag gjorde ett mål var 2010, och då ska man ha i åtanke att jag har en väldigt offensiv spelstil.

Då jag under en tid var en av Englands mest lovande fotbollsspelare så har jag representerat landslaget vid sju tillfällen, varav den senaste gången var 2008. När jag spelade för U21-landslaget så blev jag den förste engelsmannen att göra mål på nationalarenan.

Idag så spelar jag inte längre fotboll då jag har tappat gnistan för sporten. Min motivation har alltid gått i vågor, och då det inte har fungerat för mig under en längre period så har jag valt att lägga skorna på hyllan – förmodligen för gott. Istället så satsar jag nu på min restaurang som jag driver tillsammans med min familj nere i Spanien.

Vem är jag?

 

Auf Wiedersehen! 

Kommentarer

Senaste bloggar

Alla bloggar