X

FÅ 100 KR EXTRA
VID FÖRSTA INSÄTTNING

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

torsdag 23 september 2021

Hockey med Vilson

Med Marcus Vilson

18 april 2014

Fördel Skellefteå och Bruins inleder!

Många är de lag som försökt rubba Skellefteå. Några har lyckats någon enstaka match, medan några har misslyckats totalt. Färjestad har lyckats vid ett par tillfällen denna säsong, men nu ser det mörkt ut för värmlänningarna. 0-2 i underläge och nu väntar en stenhård kamp uppe i Kraft Arena. Frågan är om Färjestad kan rubba suveräna Skellefteå. Det är med andra ord fördel Skellefteå!

Tollefsen, Christian Berglund med flera har i två hårda matcher försökt väcka sitt Färjestad, genom att bland annat börja fightas innan lagen knappt hunnit ut på isen. Och genom detta har man försökt att rubba Skellefteå. Nu missade jag tyvärr drabbningen nere i Karlstad, men vad jag förstod var det stenhårt hela vägen fram till sista perioden, då gästerna från Västerbotten rann iväg målmässigt. Så till vilken nytta är Tollefsens och övriga sätt egentligen?

Att det är slutspel och av mer känslomässig karaktär förstår jag fullt ut. Att man blir grinig och frustrerad och lätt tappar humöret förstår jag också. Men någon hejd får det väl ändå vara. Publiken har inte kommit för att se slagsmål och brunkarhockey. de har kommit för se HOCKEY!

Det ska vara fysiskt, kamp över hela banan, lite gruff (absolut), men man måste kunna lira också. Det är vad jag ansér i alla fall. Hockey handlar om spelets tjusning. Att ta emot den fanatiska publikens ovationer eller i värsta fall, lyssna till missnöjet och rätta till misstagen till nästa fight. Eller försöka i alla fall. Hur som haver ska det bli intressant att se huruvida Färjestad orkar, kan eller vill vända på detta inför match nummer tre.

Boston Bruins spelar sin första play off match inatt (01.30) och man tar emot Detroit Red Wings i TD Garden. Ett Detroit man denna säsongen inte har direkt lätt för. Så även här kommer det att bli riktigt intressant att se hur Bruins agerar.

Jag vill passa på att önska er alla en RIKTIGT TREVLIG PÅSK och en skön hockey helg!

Kommentarer

Senaste bloggar

Alla bloggar