X

FÅ 100 KR EXTRA
VID FÖRSTA INSÄTTNING

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

torsdag 23 september 2021

Hockey med Vilson

Med Marcus Vilson

24 april 2014

Bomben 2 24/4

Foto: Svenskaspel.se

Då vi går i väntans tider på en ny power play kupong, tänkte jag att vi skulle försöka oss på en liten Bomben. Det är alltid svårt att tippa antalet mål, men vi gör ett försök. Det är en ren NHL kupong med tre högintressanta matcher, som är hämtad från Svenska Spel. Som vanligt anger siffrorna inom parantes antal matcher, vunna, oavgjorda, förlorade och målskillnad. Siffrorna bredvid lagen anger inbördes möten. Lycka till!

Bomben 2
Torsdag 24/4. Spelstopp: 23.58

1. Detroit vs Boston (1-0, 1-4, 0-3)

Detroit (3 1 0 2 -5)
Boston (3 2 0 1 +5)

Boston gjorde en fantastisk insats senast i Joe Louis Arena när man nollade Detroit. Nu är det dags för match 4 och även den går av stapeln i J-L Arena. Bruins dominerade tillställningen senast och man satte tryck mot Howard i kassen redan från första nedsläpp. Från att haft svårt under grundserien, ser nu Bruins ut att ha kommit underfund med Detroits spelsystem. Defensiven ser riktigt stabil ut och den offensiva biten är som vanligt intakt. De tre första mötena har varit fysiska och jag tror inte att detta ändras, vilket gynnar Bruins. Tuukka Rask ser ut att hittat formen och storspelar i kassen och med sitt lugn inger han trygghet till laget.

Detroit vann den första matchen i Boston, men sedan har man förlorat två raka. Coach Babcock var inte nöjd senast med sitt lags insats inför hemmapubliken och han sa till och med att han skämdes. Ska Detroit kunna kvittera matchserien, måste laget komma tillbaka till det spel man visade upp i matcherna mot Bruins under grundsäsongen. Snabba omställningar, kvickare rörelser över banan och tätare defensiv. Bruins känns som den tyngre maskinen och detta måste Detroit anamma och då speciellt framför den egna kassen.

Mitt tips: 
Detroit: 0, 1, 2
Bruins: 2, 3, 4

2. Los Angeles vs San José (3-6, 2-7, 3-4)

Los Angeles (3 0 0 3 -9)
San José (3 3 0 0 +9)

Los Angeles Kings är nere för brygga och man har förlorat de tre mötena man nu har spelat mot San José. Det har varit målrika matcher, men i den senaste lyckades man hålla jämna steg med San José. Att man däremot skulle kunna vända detta ser jag inte på himlen. San José kommer att avgöra denna matchserie inatt.

Mitt tips: 
Los Angeles: 2, 3
San José: 3, 4, 5

3. Minnesota vs Colorado (1-0 öt, 2-4, 4-5 öt)

Minnesota (3 1 0 2 -2)
Colorado (3 2 0 1 +2)

Match fyra även i denna serie där Colorado leder med 2-1 i matcher. Två av mötena har gått till övertid och detta vittnar om hur jämn denna serie är. Minnesota har spelat riktigt bra och verkligen ruskat om favoriten Colorado. Men något säger mig att Colorado ändå är det starkare laget, har en större bredd och därför kommer att utöka ledningen i matchserien.

Mitt tips:
Minnesota: 2, 3
Colorado: 3, 4, 5

LYCKA TILL!

 

Kommentarer

Senaste bloggar

Alla bloggar