X

FÅ 100 KR EXTRA
VID FÖRSTA INSÄTTNING

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

torsdag 23 september 2021

Hockey med Vilson

Med Marcus Vilson

6 juli 2014

I väntan på världens bästa sport

Hockey! Vad mer finns att säga? När hockeyåret avslutas med kröningen av Stanley Cup mästarna, vilka de än må vara, vet man att världens bästa sport tar uppehåll. Vad finns det då kvar att sysselsätta sig med?

Det finns en hel del måste jag säga. Jag trodde inte att det skulle finnas någon annan sport utöver hockeyn. Trodde att saknaden skulle bli för stark och att det var dag skulle rycka i hockeytarmen. Men så fel jag hade!
I väntan på världens bästa sport finns det en hel del annat att sysselsätta sig med. Kan man inte se match efter match, får man läsa sig igenom uppehållet. Hockeyn tar inte semester bara för att ligorna tar slut. Det pågår så oerhört mycket mer i de olika organisationerna, trader, free agenzy’s som ska hitta nya adresser, nya budgetar, årsmöten mm. och det är nu som spelet bakom kulisserna startar.

Jag har tur som fått ett nytt jobb att pyssla med, där jag dagligen måste hålla koll på den mesta av sporten i det län där jag bor. För även om spelare, ledare, ligor och allt vad det innebär tar en paus, så finns det en hel sportvärld därute som kräver vår uppmärksamhet. Visserligen får man prioritera och sortera bland allting, men sporten tar aldrig semester. Och tur är det!

Så, för alla er som tror att världen inte fortsätter utan världens bästa sport: Det gör den :-)
Det gäller bara att vi har tålamod!

Ha en skön sommar och njut av den, för snart startar det!

Marcus! 

Kommentarer

Senaste bloggar

Alla bloggar