X

200% BONUS
Sätt in 500 kr och få 1500 kr att spela för

Spela ansvarsfullt 18+

Annons

onsdag 24 juli 2024

Uksila

Med Tommi Uksila

9 juni 2014

Tippa VM

Tjena! Nu var det ett bra tag sedan vi hördes av, men som ni förstår finns det än väldigt given anledning till att jag kryper ut i ljuset just den här veckan. Festernas fest. Turneringarnas turnering. Somrarnas sommar. VM i Brasilien står för dörren och jag är övertygad att varenda jäkel som läser dessa rader ser fram emot det lika mycket som jag.

Vi står alltså inför en månad där fotbollen tar oss tillbaka till dess egentliga hemland. Visst, visst, engelsmännen var först. Jodå, italienare, jag vet att ni också vill ha kvar er plats i historieböckerna. Men hallå, kom igen. BRASILIEN. FOTBOLL. Det finns INGET land i hela vida världen som förknippas så hårt och så mycket med fotboll som just Brasilien.

Jag vet vad som väntar. Ni vet vad som väntar. En månad fylld av fotbollskvällar. Och för att göra det hela lite mer spännande så kan man ju alltid tippa. Vissa gör det för att vinna pengar, andra för att spöa polarna och visa vem som är bäst.

Ni får göra precis vad ni vill, och ha vilken drivkraft ni vill. Ni får också gärna göra både och, och jag vet ett ställe där vi tillsammans kan tippa hela VM-slutspelet, och i slutändan på riktigt se vem av oss som är bäst. Det är helt gratis, och det är väldigt enkelt och snyggt gjort.

Jag föreslår att ni som vill surfar in på http://masterskapstipset.se och lägger ert noggrant utstuderade tips på hur VM gestaltar sig, och sen håller vi kontakten här på bloggen för att se vem som lyckas bäst. Jag kommer att publicera mitt tips här senast torsdag.

Jag tycker inte att ni ens ska fundera på saken, klicka in er på länken redan nu och börja klicka er igenom sommarens fotbollsfest!

 

(OBS: Jag är på inget sätt sponsrad, men jag tycker att upplägget var väldigt enkelt och snyggt!)

Kommentarer

Senaste bloggar

Alla bloggar